1. Bestanden voor GPS versie 01/02/2016

Deze bestanden kan je openen of downloaden; ze bevatten routes en tracks die we zelf vastlegden met onze Garmin Monterra, GPSmap62st (tot 2014), GPSmap 60C (tot 2010) of (nog vroeger) Garmin eTrex Vista. Je kan de ingesloten tracks eenvoudig naar je eigen GPS-toestel overbrengen. Voor de wandelaar die de wandelingen ook eens wil... wandelen

Kom regelmatig langs; de bestanden groeien nog steeds en worden regelmatig geüpdate! Je vindt er o.a. de hieronder beschreven wandelingen. Wanneer je deze bestanden in een ander formaat wenst (*.gdb oudere versies, *.mps, *.txt, *.dxf, enz...); vul de "Contact" pagina in en we sturen je het gevraagde per e-mail. Gebruik de "Contact" pagina of het Blog eveneens voor vragen/opmerkingen aan "marc en marieken".

Opgelet:

Bij sommige computers openen de gpx en/of kml bestanden als xml-bestand als je gewoon op de koppeling (link) klikt. Je kan dat omzeilen door met de rechter muisknop op de koppeling te klikken, dan te kiezen voor "doel opslaan als" en manueel de extensie xml te vervangen door respectievelijk gpx of kml. Zodra opgeslagen op je harde schijf, kan je dan het bestand openen met het programma dat je normaliter gebruikt om dergelijke bestanden te openen.

Nogal wat wandelingen hebben een lange naam. Zorg er voor dat je die inkort vooraleer je die naar uw toestel stuurt als je toestel die lengte niet aankan.

Nogal wat wandelingen hebben meer dan 250 of 500 "trackpunten". Zorg er voor dat je die splitst OF filtert vooraleer je die tracks naar je toestel stuurt indien je toestel "slechts" tracks met een van die maxima aankan. In de handleiding bij je toestel en software kan je lezen of dat nodig is en hoe je dat moet doen.

Wandelingen.gdb (voor Garmin Mapsource en/of Garmin Basecamp, meest recente versie)

Wandelingen.gpx (meest gebruikt verwerkingsformaat voor waypoints, routes, tracks)

Wandelingen.kmz (om te tonen in Google Earth)

 

2. En bezoek zeker eens...

Hadrian's Wall Path: Verslag - Fotoalbum - GDB - GPX - Kaart/Satelliet

 

3. Wandelbeschrijvingen:

 

4. En bezoek zeker eens...

Hadrian's Wall Path: Verslag - Fotoalbum - GDB - GPX - Kaart/Satelliet